To, čo si myslím 2.2. o 21:47

V prvom rade by som chcela všetkých čítateľov upozorniť, že vďaka GOOGLE certifikátu digitálna garáž viem, že tento názov nie je najlepší marketingový ťah. V rade druhom si myslím, že je to podľa mňa absurdné, že ja takúto vedomosť vôbec mám. Ďalej si myslím, že táto vedomosť je veľmi potrebná vo všetkých ohľadoch mojej tvorby (za predpokladu, že tvorbou sa môže nazývať aj toto, asi teda hej). No v neposlednom rade, by som to uzavrela tým, že je síce super teda, že ju mám a že viem, že to robím zle, ale aj tak to robím, takže všetko sa neguje a proste to robím, ako chcem napriek všetkým marketingovým pravidlám a kľúčovým slovám v GOOGLE algorytme.

Chcela by som ešte upozorniť, že tento post je úplne iný ako všetky, ktoré napísala ONA doteraz. A to napríklad tým, že som komplet na mol. Moja šéfka mi dnes povedala, že preto v poslednej dobe veľmi veľa jem, lebo jedlm si len kompenzujem nešťastie. Ibaže ja aj veľa pijem! Teda teraz v poslednej dobe. Keď si však tak zhodotím soj život, za posledný čas je to takto, že keď som bola úplne najnešťastnejšia, schudla som 15kg a nepila som, lebo som sa bála opitosti. Bála osm sa toho, že sa zrazu nemám pod kontrolou. To znamená , že žijem asi opačne. Tučná a spokojnučka, opitučka vs. chudá, nešťastná a triezva.

Stalo sa to v druhom ročníku na vysokej škole, ke’d som spievala v takom projekte hudobnej fakulty. Teda vlastne som nespievala, len som kričala do rytmu, bo viem noty, a občas, teda presne vtedy, keď to bolo určené, som bosá kráčala z jednej strany miestnosti na druhú a vrieskala som: „Aj tak budem speváčka!“ Veľmi som sa hanbila a tak som išla do baru, ktorý sme ali v škole (Bože, chýba mi VŠMU), aby som si predtým vypila. V tom som stretla spolužiaka Samuela, ktorý povedal: „Nepi! Zvládni to triezva, o to to bude pre teba silnejšie. Je ľahké sa opiŤ a zvládnuť to tak.“ A mal pravdu. Zistila som, že keď robím tie najabsurdnejšie veci triezva, či už v tvorbe, alebo v živote, je to o to perverznejšie a zvrhlejšie. Lebo je veľmi ľahké najebať sa a tancovať na stole, najebať sa a vypisovať bývalým frajerom, byŤ spitá pod obraz a hovoriŤ ľuďom, čo si o nich skutočne myslíš. Ale majme tie gule a robme to triezvi!

No ale to je teraz jedno, lebo teraz som už čo to vypila a mám potrebu písať. Všetci kamoši odišli a ja sedím v Malewille (nie, toto nie je platená reklama) a píšem o tom, čo ma trápi.
Teraz momentálne ma trápi to, že som si kúpila najškaredšie snehule, aké existujú – nepremokavé, ktoré premokli aj napriek tomu, že som si do nich musela ešte extra kúpiť termo vložku (to je taká, ktorá ma z jednej strany takú kožušinku a z druhej alobal) A ja tu teraz sedím. Mám mokré ponožky a premýšľam nad svojou kolegyňou, ktorá nosí celú zimu pekné topánky zo Zary. Má rovnako mokré nohy ako ja, ale vyzerá štýlovo . Hešteg ženský začarovaný kruh.

Ďalej ma trápi to, že mám 38% baterky na notebooku.

Ďalej ma trápi to, že som práve zistila, že som 286 eur v debete a nechápem ako. A že je mi to veľmi ľúto vzhľadom k svojej rodine.

Ďalej ma trápi (ale to nie dlhodobo, iba práve túto sekundu), že mi napísal muž č. 4, že či nie som vonku a ja som. A aj som mu to odpísala a on teda príde, takže už musím byť stručnejšia.

A treba mi čúrať a teda neviem, či tu mám nechať notebook a ísť čúrať, aby som mala plochšie brucho, keď príde, ale videli sme sa naživo len trikrát, takže nespozná moje veci. Alebo ho mám počkať a pôjdem potom. Ale či to nebude trápne. Dobre, práve prišiel a ja budem končiť , počkám päť inút a pôjdem šťať. Hešteg ženská stratégia.

TROSKA: ONA

Žiadne komentáre: